Turabibaba’dan Öğrencilere Karne Hediyesi

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi, 2017–2018 Eğitim ve Öğretim yılının ilk yarısını takdir ve teşekkür alarak tamamlayan öğrencileri ödüllendirdi. Belgeleriyle birlikte kütüphaneye giden öğrencilere kitap hediye edildi.

Turabibaba’dan Öğrencilere Karne Hediyesi
02-02-2018

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi eğitime verdiği büyük destekle öğrencilerin ve velilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Açtığı eğitici kurslarla öğrencilere kendilerini geliştirme imkanı sunan Turabibaba Kütüphanesi, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının ilk yarısını başarıyla tamamlayan öğrencileri de unutmadı. İlkokul, Ortaokul ve Lise’de takdir ya da teşekkür belgesi alan öğrencilere karne hediyesi olarak kitap hediye edildi. Belgeleriyle birlikte Turabibaba Kütüphanesi’ne giderek hediyelerini alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

YERLİ VE YABANCI YAZARLARIN KİTAPLARI HEDİYE EDİLİYOR

Başarılı öğrencileri ödüllendirmek, notları düşük öğrencileri motive ederek çalışmaya teşvik etmek amacıyla hediye edilen kitaplar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanan yerli ve yabancı kitaplar arasından seçiliyor. Kitapları hediye edilen yazarlar arasında; Sait Faik Abasıyanık, Yahya Kemal, Cahit Zarifoğlu, Mustafa Kutlu, Beyrutlu yazar Amin Maalouf, İrlandalı yazar Christy Brown ve Kırgızistanlı yazar Cengiz Aytmatov gibi dünyaca ünlü yazarlar bulunuyor.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan