Teknoloji Tabanlı Türkçe Öğretim Paneli

A+
A-

Beyoğlu önemli bir panele daha ev sahipliği yapacak. 7 Nisan 2018 tarihinde Türkiye'de ilk defa düzenlenen “Teknoloji Tabanlı Türkçe Öğretim Paneli”nin ikincisi 19 Ocak 2019 Cumartesi günü Akademi Beyoğlu’nda gerçekleştirilecek.

Teknoloji Tabanlı Türkçe Öğretim Paneli

Beyoğlu Belediyesi, Akademi Beyoğlu, Turqua Group ve Online Education Center işbirliğinde düzenlenecek panelle; yeni nesil öğretmen ve öğrenci, web 2.0 araçları, dijital sınıflar, dijital öğretmenler, uzaktan Türkçe, enteraktif Türkçe, dünyada dil öğretiminde yeni trendler, Z kuşağa yönelik eğitim yaklaşımları gibi birçok konuda Türkiye'de Türkçe öğretimine yeni yaklaşımlar getirilmesi hedefleniyor.

Dilde yeni öğretim tekniklerinin yanında dil öğretmede sınırların ötesindeki deneyimi konuşacağımız panelimize; dil öğretmede teknolojik gelişmelerle ilgilenen, bu alanda kendini geliştirmek ve teknoloji altyapılı öğretime gelecekte katkı sağlamak isteyen herkes davetlidir.

KONUŞMACILAR:

-Yunus Emre Enstitüsü Bilgi İşlem Müdürü Kerim Sarıgül,

"Dil Öğretiminde ve Öğreniminde Yeni Araçlar"

-Kıbrıs İlim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş,

"Yabancılara Türkçe Öğretiminde Dijital Nesil (Z) Yaklaşımı"

-Sakarya Üniversitesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Mustafa Altun,

"Yabancılara Türkçe Öğretiminde Sosyal Medya Kullanımı"

KONUK KONUŞMACI:

-İstanbul Medeniyet Üniversitesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Bekir İnce,

"Yabancı Dil Öğretiminde Dijital Materyal Kullanımı ve Motivasyona Etkisi"

PROGRAM:
Tarih: 19 Ocak 2019 Cumartesi