Teknoloji Tabanlı Türkçe Öğretim Paneli

A+
A-

Beyoğlu önemli bir panele daha ev sahipliği yapacak. 7 Nisan 2018 tarihinde Türkiye'de ilk defa düzenlenen “Teknoloji Tabanlı Türkçe Öğretim Paneli”nin ikincisi 19 Ocak 2019 Cumartesi günü Akademi Beyoğlu’nda gerçekleştirilecek.

Teknoloji Tabanlı Türkçe Öğretim Paneli
28-12-2018

Beyoğlu Belediyesi, Akademi Beyoğlu, Turqua Group ve Online Education Center işbirliğinde düzenlenecek panelle; yeni nesil öğretmen ve öğrenci, web 2.0 araçları, dijital sınıflar, dijital öğretmenler, uzaktan Türkçe, enteraktif Türkçe, dünyada dil öğretiminde yeni trendler, Z kuşağa yönelik eğitim yaklaşımları gibi birçok konuda Türkiye'de Türkçe öğretimine yeni yaklaşımlar getirilmesi hedefleniyor.

Dilde yeni öğretim tekniklerinin yanında dil öğretmede sınırların ötesindeki deneyimi konuşacağımız panelimize; dil öğretmede teknolojik gelişmelerle ilgilenen, bu alanda kendini geliştirmek ve teknoloji altyapılı öğretime gelecekte katkı sağlamak isteyen herkes davetlidir.

KONUŞMACILAR:

-Yunus Emre Enstitüsü Bilgi İşlem Müdürü Kerim Sarıgül,

"Dil Öğretiminde ve Öğreniminde Yeni Araçlar"

-Kıbrıs İlim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş,

"Yabancılara Türkçe Öğretiminde Dijital Nesil (Z) Yaklaşımı"

-Sakarya Üniversitesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Mustafa Altun,

"Yabancılara Türkçe Öğretiminde Sosyal Medya Kullanımı"

KONUK KONUŞMACI:

-İstanbul Medeniyet Üniversitesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Bekir İnce,

"Yabancı Dil Öğretiminde Dijital Materyal Kullanımı ve Motivasyona Etkisi"

PROGRAM:
Tarih: 19 Ocak 2019 Cumartesi