Okmeydanı’nda ilk kazmayı vuruyoruz

A+
A-

Okmeydanı Piripaşa İlk ve Ortaokulunda düzenlenen "Okulda Buluşalım" programında öğrenci ve velilerle bir araya gelen Başkan Demircan, “Okmeydanı Dönüşüm Projesi’nin birinci etabı olarak tanımlanan Piripaşa Ayazma bölgesindeki hak sahipleriyle anlaşmalar tamamlanmak üzere. İnşallah oradan ilk kazmayı vuracağız.” dedi.

Okmeydanı’nda ilk kazmayı vuruyoruz
17-11-2017

Beyoğlu’nda geleneksel hale gelen “Okul Buluşmaları” projesiyle okulların sorunları yerinde çözüme kavuşturuluyor. Proje kapsamında okul ziyaretlerine ara vermeden devam eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda bulunan Piripaşa ilk ve Orta Okulu’nu ziyaret etti. Okul yönetimi, öğrenci ve velilerle bir araya gelen Başkan Demircan, okulun eksiklerinin giderilmesiyle ilgili talep ve önerileri dinledi.

HAK SAHİPLERİYLE ANLAŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE

Velilerin Okmeydanı Dönüşüm Projesiyle ilgili sorularını da cevaplandıran Başkan Demircan, “Okmeydanı’nda dönüşüm için bir taraftan tapuları verirken bir taraftan da kat karşılığı anlaşmaları imzalıyoruz. Projenin birinci etabı olarak tanımlanan Piripaşa Ayazma bölgesindeki hak sahipleriyle anlaşmalar tamamlanmak üzere. İnşallah oradan ilk kazmayı vuracağız. Şuanda hiçbir engelimiz kalmadı. Dönüşüm tamamlandığında Okmeydanı çevresiyle, peyzajıyla, binalarıyla herkesin gelip burada yaşamak isteyeceği bir yer haline gelmiş olacak.” dedi.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan