Öğrencilerin kırtasiye malzemeleri bu yıl da Sosyal Market’ten

A+
A-

Beyoğlu’nda yaklaşık 30 bin kişiye düzenli olarak destek veren Sosyal Market, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala kurduğu kırtasiye reyonu ile öğrencilere destek vermeye başladı

Öğrencilerin kırtasiye malzemeleri bu yıl da Sosyal Market’ten
07-09-2016

Beyoğlu’nda ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yardım elini uzatan Sosyal Market, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala çocuklara kırtasiye ve diğer eğitim destekleri de vermeye başladı. Sosyal Market kartına sahip olan ailelerin çocukları öğrenci belgelerini getirmek kaydıyla kırtasiye malzemesi alışverişlerini Sosyal Market’ten ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor. Çanta, defter, kalem, silgi kalemtıraş, suluboya, kuruboya, pastel boya, defter kabı gibi temel okul ihtiyaçları bulunan Sosyal Market’e ihtiyaç sahibi öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

4 YILDA BİNLERCE AİLEYE YARDIM ELİNİ UZATTI

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbauh Demircan’ın öncülüğünde 2012 yılında kurulan Sosyal Market ihtiyaç sahibi vatandaşların umudu olmaya devam ediyor. 1500’den fazla ürün çeşidiyle hizmet veren Sosyal Market’ten 5500 aile, 30 bin kişi düzenli olarak yardım alıyor.