Öğrenciler tarihi ve kültürel mirasları gezerek öğreniyor

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi, “Pasaport Kültür Gezileri” programı çerçevesinde Muallim Cevdet Ortaokulu öğrencilerini misafir etti. Beyoğlu’nun tarihi ve kültürel mekânlarını gezen öğrenciler daha sonra Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret ederek kendilerine sunulan imkanlardan dolayı teşekkür ettiler.

Öğrenciler tarihi ve kültürel mirasları gezerek öğreniyor
14-02-2017

Beyoğlu Belediyesi on üç yıldır sürdürdüğü Pasaport Kültür Gezileri ile öğrencilerin kültürel ve sanatsal açıdan gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.  Cumhurbaşkanlığı’nın projesi kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Kültür Gezilerinin bu seferki konukları, Muallim Cevdet Ortaokulu’nun örgencileri oldu. Beyoğlu’nun tarihi ve kültürel mekânlarını gezen öğrenciler eğitici ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

BAŞKAN DEMİRCAN’A KENDİLERİNE SUNDUĞU İMKANLARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin uzman rehberleri eşliğinde Beyoğlu’nda bulunan tarihi ve kültürel mekânları gezen öğrenciler hem eğlendi hem de öğrendi. Miniatürk, Galata Kulesi, Koç Müzesi ve Beyoğlu Belediyesi’nin restore edilerek yeniden hizmete açılan tarihi başkanlık binasını gezen öğrenciler, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı da ziyaret ederek kendilerine sunulan imkanlardan dolayı teşekkür ettiler.

KÜLTÜR GEZİLERİNE 13 YILDIR 110 BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİ KATILDI

Beyoğlu Belediyesi, öğrencilere kültürel ve sanatsal açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla on üç yıldır geçekleştirilen Kültür Gezileriyle bugüne kadar 110 binden fazla öğrenciyi misafir etti.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan