Minik öğrenciler yaşanabilir bir dünya için fidan dikti

A+
A-

Beyoğlu İhsan Şerif İlkokulu öğrencileri“Okullarda Orman Programı” kapsamında fidan dikme etkinliğine katıldı.Beyoğlu Belediyesi’nin de destek verdiği etkinlikleÇatalca-Karaağaç mevkiinde180 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Minik öğrenciler yaşanabilir bir dünya için fidan dikti
18-11-2016

Beyoğlu İhsan Şerif İlkokulu, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından yürütülen‘Okullarda Orman Programı’na katılarak örnek bir projeye imza attı.Proje kapsamında; okul idarecileri, okul aile birliği üyeleri, proje öğretmen komitesi ve proje öğrenci timinden oluşan kalabalık bir grup, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kent Ormanları ve Su Havzaları Şefliği’nin Çatalca-Karaağaç mevkiinde ayarlamış olduğu araziye fidan dikti. Beyoğlu Belediyesi’nin de destek verdiği etkinlikle 180 adet fidan toprakla buluşturuldu.

“BAŞKANIMIZ VERDİĞİ SÖZÜ TUTARAK BİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR”

İhsan Şerif İlkokulu Müdürü Mustafa Yaşar, Beyoğlu Belediyesi’nin kendilerine verdiği destekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Projenin etkinlik alanına ulaşımımızı sağlayan araçları temin eden Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet MisbahDemircan’a minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Okul Buluşmaları kapsamında okulumuza teşrif eden Sayın Başkanımız verdiği sözü tutarak bizleri mutlu etmiştir.” dedi. Yaşar, ağaç dikme etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ve Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’a da teşekkür etti.