Minik öğrenciden Başkan Demircan’a şiir

A+
A-

Cezayirli Gazihasanpaşa İlkokulu’na misafir olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Ziyarette Öznur Akti isimli minik bir öğrencinin Başkan Demircan için yazdığı şiiri okumasıyla duygu dolu anlar yaşandı.

Minik öğrenciden Başkan Demircan’a şiir
28-10-2016

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okulda Buluşalım” projesi çerçevesinde Cezayirli Gazihasanpaşa İlkokulu’nda öğrenci ve velilerle bir araya geldi.  Okul bahçesinde öğrenciler tarafından sevinç ve coşkuyla karşılanan Başkan Demircan, kendilerini sinemaya götürmelerini isteyen öğrencileri de kırmayarak, sinema sözü verdi.

MİNİK ÖĞRENCİNİN ŞİİRİ DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

Okul ziyaretinde Öznur Akti isimli minik bir öğrencinin Başkan Demircan için yazdığı şiiri okumasıyla duygu dolu anlar yaşandı. Minik öğrenciye teşekkür eden Demircan, daha sonra öğretmenleri ve velileri dinledi. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıya başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul aile birliği yöneticileri ve çok sayıda veli katıldı.  Toplantıda öğretmenler ve veliler, okul ve öğrencilerle ilgili isteklerini dile getirdiler.

EĞİTİME VERDİĞİMİZ DESTEK ARALIKSIZ OLARAK DEVAM EDECEK

Göreve geldiği ilk günden itibaren bölgedeki okulların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyleyen Başkan Demircan, eğitimin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu, bu nedenle de eğitime verdikleri desteğin her zaman devam edeceğini söyledi. Okul müdürü ve okul aile birliği üyeleri de, okula katkılarından dolayı Başkan Demircan'a teşekkür mahiyetinde çiçek hediye ettiler.

DEMİRCAN DAHA SONRA KASIMPAŞA ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Okul Buluşmasının ardından Başkan Demircan, beraberindeki heyetle birlikte Kasımpaşa bölgesini ziyaret edip, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan