‘Milli Mücadele İlk Adım’ Sergisi Açıldı

A+
A-

Milli mücadele için ilk adımın atıldığı yer olan Beyoğlu Galata Rıhtımı’nda “Vatan ve Ramazan” temalı iftar programı düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin ruhunu yansıtan resimlerden oluşan ‘Milli Mücadele İlk Adım’ sergisi vatandaşların beğenisine sunuldu.

‘Milli Mücadele İlk Adım’ Sergisi Açıldı
17-05-2019

Milli Mücadelenin 100. Yılı dolayısıyla, Milli mücadele için ilk adımın atıldığı yer olan Beyoğlu Galata Rıhtımı’nda  “Vatan ve Ramazan” temalı iftar programı düzenlendi. Beyoğlu Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen programda, Milli Mücadele’nin ruhunu yansıtan resimlerden oluşan ‘Milli Mücadele İlk Adım’ sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Alanda sergilenen resimler vatandaşların büyük beğenisini topladı.

MİLLİ MÜCADELE’YE KATILAN OKULLARDAN ÖĞRENCİLER KATILDI

Anadolu’daki var oluş mücadelemizin ilk filizlendiği yer olan Galata (Karaköy) Rıhtım İskele Meydanı’nda gerçekleştirilen programa; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş ve gencecik öğrencileriyle Milli Mücadele’ye katılan okullardan öğrenciler katıldı.