LYS Tercihleri İçin Destek Merkezi Kuruldu

A+
A-

Eğitim dönemi boyunca Şişhane ve Okmeydanı’ndaki Gençlik Merkezlerinde açtığı Üniversite Hazırlık Kursları ile öğrencileri LYS’ ye hazırlayan Beyoğlu Belediyesi, gençleri tercih telaşlarında da yalnız bırakmayarak Üniversite Tercih Destek Merkezi kurdu. Öğrenciler, 29 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında hizmet verecek olan merkezde uzman eğitimciler eşliğinde tercihlerini yapabilecekler.

LYS Tercihleri İçin Destek Merkezi Kuruldu
30-07-2016

Hayata geçirdiği dev projelerle ilçede yaşayan vatandaşların refah seviyesini yükseltmeyi hedefleyen Beyoğlu Belediyesi, açtığı eğitim kurslarıyla da öğrencileri geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi, eğitim dönemi boyunca Şişhane ve Okmeydanı’ndaki Gençlik Merkezlerinde açtığı Üniversite Hazırlık Kursları ve sınav arifesinde İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile düzenlediği “Sınav Stresi ve Motivasyon” seminerleri ile üniversite sınavına hazırladığı gençleri tercih telaşlarında da yalnız bırakmayarak bu yıl da Üniversite Tercih Destek Merkezi kurdu.

AMAÇ ÖĞRENCİLERİ DOĞRU YÖNLENDİRMEK

Beyoğlu Belediyesi, 2011 yılından bu yana Gençlik Merkezi’nde kurduğu Üniversite Tercih Destek Merkezini, bu yıl İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile açarak, ilçede yaşayan öğrencilerin geleceklerini etkileyecek kararlarında doğru yönlendirmeyi hedefliyor. Uzman eğitimcilerin görev yaptığı Üniversite Tercih Destek Merkezi, 29 Temmuz’dan 3 Ağustos’a kadar Şişhane’deki Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde 09.30 – 17.00 saatlerinde açık olacak.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan