Laleler Tophane’de açacak

A+
A-

Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan, Tophane Semt Konağı Anaokulu öğrencileriyle lale soğanı dikti. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çok sayıda lale dikilen saksılar, öğrencilere hediye edildi.

Laleler Tophane’de açacak
22-12-2016

Beyoğlu Belediyesi Tophane Semt Konağı, Anaokulu öğrencilerine sürdürülebilir çevre bilinci kazandırmak amacıyla Lale dikme etkinliği düzenledi. Lale Festivali kapsamında Tophane Semt Konağı Anaokulunda gerçekleştirilen etkinliğe Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’da katılarak minik öğrencilerle birlikte saksılara lale soğanı dikti.

Anaokulu öğrencilerinin renkli görüntüler oluşturduğu etkinlikte lale dikilen saksılar Semt Konağı öğrencilerine hediye edildi.

ENGELLİLER MERKEZİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Başkan Demircan daha sonra restorasyon çalışmaları devam eden Beyoğlu Engelliler Merkezi’ni ziyaret etti. Çalışmaları inceleyen Başkan Demircan, yetkililerden bilgi aldı.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...