Kent Konseyi Genel Kurulu Toplanıyor

A+
A-

Sivil toplumun ortaklık anlayışıyla buluşarak kent vizyonuna değer katmayı amaçlayan Konseyimizin Genel Kurulu; aşağıda belirtilen tarih, saat ve yerde toplanacaktır. Kurumunuzdan bir temsilcinin katılımı bizleri onurlandıracaktır.

Kent Konseyi Genel Kurulu Toplanıyor

T.C.
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önemle ifade etmek isteriz ki, belirleyeceğiniz temsilciye ait kurumunuz kaşe ve imzasını havi ekte örneği bulunan Yetki Belgesi”ni 23 Temmuz 2019 Salı günü mesai saati bitimine kadar (saat 17:00)  Beyoğlu Belediye Başkanlığı Ana Binada bulunan Kent Konseyi Masasına teslim etmeniz gerekmektedir.

Bu işlemlerin akabinde hazırlanacak Kent Konseyi “Genel Kurul Delege Kartı” Genel Kurul sabahı salon girişinde yetkilendirilen temsilciye imzası karşılığında teslim edilecektir.

Haydar Ali YILDIZ

Yetki Belgesini bilgisayarınıza indirmek için Tıklayınız!!!

Tarih    : 26/07/2019 Cuma
Saat     : 10:00