Kefken Kampı yeni misafirlerini bekliyor

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi’nin 13 yıldır aralıksız olarak düzenlediği Kefken Çevre Yaz Kampı, 14’üncü sezonunda yeni misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 17 Temmuz da açılacak olan Kampa, öğrencilerin yanı sıra ilçe halkı da günübirlik olarak katılabilecek.

Kefken Kampı yeni misafirlerini bekliyor
07-07-2017

Her yıl binlerce öğrenciyi ve günübirlik ziyaretçiyi ağırlayan Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Yaz Kampı, 17 Temmuz itibarı ile 14. Sezona kapılarını açıyor. Gruplar halinde bir hafta boyunca sanatsal ve sportif branşlara katılarak kendilerini geliştirecek olan öğrenciler tiyatro, halk dansları, değerler eğitimi, basketbol, geleneksel çocuk oyunları, yüzme ve daha birçok etkinlikte, alanında uzman eğitmenler ile birlikte çalışma imkânına sahip olacak. Yaz boyunca binlerce öğrenciyi ağırlayacak olan Kamp, öğrencilerin yeni arkadaşlık bağları kurarak sosyalleşmelerine de yardımcı olması açısından büyük öneme sahip.

KEFKEN KAMPI YENİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Beyoğlu’nun, deniz ile ormanın, mavi ile yeşilin birleştiği yerdeki en güzel mahallesi Kefken Kampı, öğrencilerini ve günübirlik ziyaretçilerini bekliyor. Kampa katılmak isteyen Beyoğlu İlçesi sınırları içerisinde ikamet eden ya da okuyan 12-18 yaş aralığındaki öğrenciler, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezimizden alacakları formu, aileleri ile birlikte doldurarak başvuru yapabilecekler. Şehir hayatından günübirlik de olsa uzaklaşmak isteyen yetişkinler için de Kefken Çevre Yaz Kampı, yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Kampı tanıma fırsatı bulan yetişkinler bir günlüğüne de olsa temiz hava ve denizden faydalanabiliyor. Kampı günübirlik ziyaret etmek isteyen vatandaşlar ise Beyoğlu Belediyesi’nin 444 0 160 numaralı iletişim merkezini arayarak kayıt yaptırabilecekler.

KEFKEN KAMPI’NIN KAPILARI TÜM BEYOĞLULULAR İÇİN AÇIK

“Sosyal Belediyecilik, toplumun her kesimine ulaşmayı gerektiriyor.” diyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan; “Her yıl binlerce gencimizi Kefken’de ağırlarken, hayatımızın vazgeçilmezleri olan annelerimizi, babalarımızı, dedelerimizi, ninelerimizi unutmuyoruz.” diyerek Kefken Çevre Yaz Kampı’nın kapılarını tüm Beyoğlu için ardına kadar açıyor.