Kardeşliğimiz Daim Olsun

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi’nin Cihangir’de düzenlediği sokak iftarına katılarak vatandaşlarla birlikte orucunu açan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bir belediye başkanının en önemli vazifesi vatandaşlar arasındaki muhabbeti geliştirmektir. Bu da Ramazan ayının güzel iklimiyle bize nasip oldu. Kardeşliğimiz daim olsun.”dedi.

Kardeşliğimiz Daim Olsun
15-06-2016

Taksim ve Hasköy’de her akşam kurulan iftar sofralarıyla binlerce vatandaşı bir araya getiren Beyoğlu Belediyesi, mahallelerde düzenlediği sokak iftarlarıyla da vatandaşları aynı sofra etrafında buluşturmaya devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Cihangir Firuzağa mahallesinde düzenlediği sokak iftarına mahalleliler yoğun ilgi gösterdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Avukat Harun Muş’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı sokak iftarında, ilahiler eşliğinde ezan sesini bekleyen vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı.

KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN.

İftar öncesinde alana gelerek vatandaşlarla sohbet eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Ramazan ayı, rahmet, bereket, kardeşlik ve bölüşme ayıdır. Sabahtan başlayarak akşama kadar aç duran bedenlerimiz aslında bize yokluğu hatırlatıyor. Aslında iftar sofralarının büyüsü burada, pidemizi ve çorbamızı bölüşüyoruz. Bütün dünyanın tam bu sihirli kelimeye ihtiyacı var; bölüşmek. Zaten dünya bunu anlamış ve başarmış olsaydı çevremizde bulunan Suriye ve Irak’ta bombalar patlamazdı. Demek ki bizim dinimiz, inancımız bize bu bölüşmeyi bu sihirli cümleyi Ramazan ayının iftar sofrasından anlatıyor ve öğretiyor. Bir belediye başkanının en önemli vazifesi olan vatandaşlar arasındaki muhabbeti geliştirmek Ramazan ayının güzel iklimiyle bize de nasip oluyor. Kardeşliğimiz daim olsun. Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.” dedi.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...