Hezarfen Anaokulları'nda İlk Karne Heyecanı

A+
A-

2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla birlikte Beyoğlu’nda Hezarfen Anaokullarında eğitim gören minik öğrenciler ilk defa karne almanın heyecanını yaşadı. Öğrenciler karnelerini Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan’ın elinden aldı.

Hezarfen Anaokulları'nda İlk Karne Heyecanı
19-01-2019

2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla birlikte 18 milyon öğrenci karnelerini alarak sömestr tatiline girdi. Karne heyecanının coşkulu bir şekilde yaşandığı ilçelerden birisi de Beyoğlu oldu. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ise önce Kaptanpaşa İmam Hatip Ortaokulu’na gelerek öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin sevgi seliyle karşılaşan Demircan, okulun başarılı öğrencilerine karnelerini ve hediyelerini takdim etti. Başkan Demircan daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

DEMİRCAN, MİNİK ÖĞRENCİLERİN İLK KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Beyoğlu’nda karne heyecanının en çok yaşandığı yer ise 15 farklı noktada şubesi bulunan Hezarfen Anaokulları idi. Yaklaşık bin öğrencinin eğitime ilk adımı attığı Hezarfen Anaokulları’nda eğitim gören minik öğrenciler ilk karne heyecanını yaşadı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Kasımpaşa Hezarfen Anaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Miniklerle birlikte sohbet eden Demircan, öğrencilerle keyifli vakit geçirdi.

“GELECEĞİMİZİ ÇOCUKLARIMIZIN ÜZERİNE KURGULUYORUZ”

Geleceklerinin çocuklar olduğunu dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Her şey çocuklarımız. Bütün hayallerimizi, geleceğimizi çocuklarımızın üzerine kurguluyoruz. Onun için devlet, millet, aile ve anne-baba olarak geleceğimizi, umudumuzu çocuklarımızda görüyoruz. Onların mutluluğu bizim geleceğimizdir. Onlar üzerinden hayata gülümsüyoruz. Bir dönemin daha ortasına geldiler. Büyük bir heyecan var. Gelecekleri, bahtları inşallah açık olsun. Ülkemizin de bahtı açık olsun” dedi.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan