Haydi Hanımlar Durmak Yok

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü olarak düzenlediğimiz Bayan Sporları’nda kayıtlar 17 Eylül itibari ile başlıyor. Bu sene Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda kurduğumuz Sağlıklı Yaşam Merkezi ile daha profesyonel çalışmalar gerçekleştirilecek. Semt Konaklarımızda Step, Pilates ve Aerobik derslerinin yanı sıra Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde Fitness dersleri de olacak.

Haydi Hanımlar Durmak Yok
18-11-2018

Gündelik ev işlerinden ya da iş temposundan kendine zaman ayıramayan hanımlar için hem gündüz hem akşam saatlerinde derslerimiz olacak. Sağlıklı kilo vermek, zinde kalmak, kendine zaman ayırarak mutlu hissetmek isteyen hanımları bekliyoruz. Yeni merkezimiz ile birlikte toplam 13 noktada düzenleyeceğimiz spor faaliyetlerine katılmak isteyen hanımlar kendilerine en yakın Semt Konağı’na giderek başvurularını yapabilirler.

Başvuru yapabileceğiniz merkezlerimiz;

• Kasımpaşa Semt Konağı Sağlıklı Yaşam Merkezi