Hasköy Sahil 'Türkiye' Tezahüratları ile İnledi

A+
A-

Beyoğlu’nda binlerce vatandaş Milli takımımızın Avrupa şampiyonasındaki Çek Cumhuriyeti maçını Beyoğlu Belediyesinin Hasköy Sahili’nde kurduğu dev ekranlardan izledi. Türkiye’nin Çekler karşısında 2-0 galip geldiği karşılaşmada, Hasköy Sahil ‘Türkiye’ tezahüratıyla inledi.

Hasköy Sahil 'Türkiye' Tezahüratları ile İnledi
22-06-2016

Beyoğlu’nda vatandaşlar milli maç heyecanını Hasköy Sahil’ de yaşamaya devam ediyor. Milli takımımızın Avrupa şampiyonasındaki Çek Cumhuriyeti maçını izlemek isteyen binlerce taraftar, Beyoğlu Belediyesinin Hasköy Sahili’nde kurduğu dev ekranların etrafında toplanarak karşılaşmayı izledi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’da büyük bir coşkuya sahne olan etkinliğe katılarak vatandaşların milli maç heyecanına ortak oldu.

VATANDAŞLAR HASKÖY SAHİL’ DE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

Oruçlarını açan binlerce vatandaş milli maç heyecanını hep birlikte yaşamak için karşılaşmaya sayılı dakikalar kala Hasköy Sahile akın etti. Maç öncesinde kırmızı beyaz bayrakları sallayarak hep bir ağızdan milli takım için bestelenen marşları söylediler. Maçın başlamasıyla yerinde duramayarak hop oturup hop halkan vatandaşların heyecanı, Türkiye’nin Çekler karşısında 2-0 öne geçmesiyle yerini büyük bir coşkuya bıraktı. Türkiye’nin galip geldiği karşılaşmada, Hasköy Sahil ‘Türkiye’ tezahüratıyla inledi.

Hasköy Sahildeki dev ekranlarda binlerce kişinin izlediği milli heyecana radyocular da ilgi gösterdi. Hopdedik Ayhan’ın sunumu ve radyocuların yapmış oldukları şovlar geceye ayrı bir renk kattı.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...