Hasköy Sahil' de Dev Ekranda Milli Maç Heyecanı

A+
A-

Hasköy Sahil’ de kurulan dev ekranlarda binlerce vatandaşla birlikte Milli takımımızın Avrupa şampiyonasındaki İspanya maçını izleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bugün spor konusunda talihsiziz ama birlikteyiz, beraberiz. ”dedi.

Hasköy Sahil' de Dev Ekranda Milli Maç Heyecanı
18-06-2016

Milli takımımızın Avrupa şampiyonasındaki İspanya maçını izlemek isteyen binlerce taraftar Beyoğlu Belediyesinin Hasköy Sahili’nde kurduğu dev ekranların etrafında bir araya geldi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’da geceye katılarak 7’den 70’e binlerce vatandaşla birlikte milli maç heyecanını yaşadı. Renkli görüntülere ve büyük bir coşkuya sahne olan etkinlikte, Ünlü Radyocu Hop Dedik Ayhan sunumu, Ünlü Spor Yorumcusu Hayri Hiçler de yorumlarıyla geceye ayrı bir renk kattı. Gece, Türkiye’nin ardı ardına yediği gollerle maçın kaybedilmesi sonucu buruk sona erdi.

BUGÜN SPOR KONUSUNDA TALİHSİZİZ AMA BİRLİKTEYİZ, BERABERİZ

Etkinliğin ardından bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Demircan, “Bugün spor konusunda talihsiziz ama birlikteyiz, beraberiz. Bir şekilde spor üzerinden akşamımızı birliktelikle geçirdik. Sonuçta spor bizi bir araya getiriyor, karşılıklı bir ilişki kurduruyor ülkelerle. Orada var olmak da önemli” ifadelerini kullandı.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan