Fotoğrafçılık atölyesi için kayıtlar başladı

A+
A-

Beyoğlu’nda13 dönem boyunca yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı Gençlik Merkezi Fotoğrafçılık Atölyesi’nde 14. dönem için kayıtlar başladı. Atölyeye katılan gençlerin çalışmaları Gençlik Merkezi’nde sergilenecek.

Fotoğrafçılık atölyesi için kayıtlar başladı
20-02-2017

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezinde açtığı ücretsiz eğitici kurslarla gençleri geleceğe hazırlamaya devam ediyor. 13 dönem boyunca yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı Gençlik Merkezi Fotoğrafçılık Atölyesi’nde 14. dönem için kayıtlar başladı. Fotoğrafçılığa dair temel teorik bilgilerin yer alacağı atölyede, gençlerin öğrendiklerini pratiğe dökebilmeleri için şehir içi gezileri de düzenlenecek.

TAMAMEN ÜCRETSİZ VE SERTİFİKALI

Her dönem sonunda olduğu gibi bu atölye tamamlandığında da katılımcıların çalışmaları Gençlik Merkezi’nde sergilenecek. Ücretsiz ve sertifikalı olan Fotoğrafçılık Atölyesi’nde kayıtlar kontenjan ile sınırlı olacak. Atölyeye katılmak isteyenler, nüfus cüzdanı fotokopisi, bir fotoğraf, öğrenci belgesi ya da diploma fotokopisi ile Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’ne başvuruda bulunabilecek.