Demircan İşin Mutfağına İndi

A+
A-

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, her gün ilçenin farklı bölgelerinde kurulan iftar sofralarında ikram edilen yemeklerin pişirildiği Aşevini ziyaret etti. Vatandaşların yemekleri çok beğendiğini söyleyen Başkan Demircan, aşçılara teşekkür etti.

Demircan İşin Mutfağına İndi
25-06-2016

Kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşlara yemek yardımı yapan Beyoğlu Belediyesi Aşevi, Ramazan ayı boyunca da her gün vatandaşlara sıcak yemek ulaştırıyor. Aşevinde her gün iftar vaktine saatlere kala pişirilen yemekler paketlenerek Beyoğlu Belediyesi’nin Taksin Meydanı, Hasköy Sahil ve ilçenin farklı mahallelerinde kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla buluşturuluyor. Kasımpaşa da bulunan Aşevini ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, vatandaşların yemekleri çok beğendiğini belirterek, aşçılara teşekkür etti.

BU İŞİ AŞKLA YAPIYORSUNUZ

Başkan Demircan, Beyoğlu Belediyesi’nin kurduğu iftar sofralarında ikram edilen yemeklerin vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini belirterek, “Siz sadece çalışmıyorsunuz, bu işi aşkla yapıyorsunuz. Yemeklerimiz on numara. Herkese tavsiye ediyorum, vatandaşlarımıza Beyoğlu Belediyesi’nin iftar sofralarından birine katılarak çorbamızı ve pilavımızı tatmalarını tavsiye ediyorum.” dedi.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan