Demircan, Dolmabahçe Cami’nde Vatandaşlarla Bayramlaştı

A+
A-

Bayram namazını Dolmabahçe Camii’nde kılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, namaz çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Demircan, her bayram olduğu gibi bu bayramda geleneği bozmayarak çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

Demircan, Dolmabahçe Cami’nde Vatandaşlarla Bayramlaştı
05-07-2016

Beyoğlu Belediyesi’nin geleneksel bayramlaşma programı Dolmabahçe Camii’nde gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinde Dolmabahçe Camii’ne gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, camiyi dolduran vatandaşlarla, ezanın okunmasıyla birlikte saf tutu. Bayram namazı çıkışında AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av. Harun Muş ile birlikte, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlaşan Başkan Demircan, her bayram olduğu gibi bu bayramda geleneği bozmayarak çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Bayramlaşmanın ardından Beyoğlu Belediyesi tarafından Dolmabahçe Camii avlusunda vatandaşlara Ramazan şerbeti ve çikolata ikram edildi.

HEP BİRLİKTE NİCE BAYRAMLAR GÖRELİM İNŞALLAH

Tüm İslam âleminin Bayramını kutlayan Başkan Demircan, “Hep birlikte nice bayramlar görelim inşallah. Bayramlar, diğer günlerimizi nasıl yaşamamız gerektiğini gösterir. Aslında her gün birbirimizi arayıp sormalı, her gün sabırlı, her gün anlayışlı, her gün nezaket sahibi olmalıyız. Benim dileğim; Hiçbir tatsızlığa, eziyete, zulme mahal vermeden huzur içinde, paylaşarak, dostça yaşayalım. Hiçbir bayramımıza, hiçbir günümüze kan ve gözyaşı sızmasın. Allah milletimizi, devletimizi, şehrimizi esirgesin. Hep birlikte güzel dünya ve nice bayramlar diliyorum.” dedi.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan