‘Daha Güzel Olacak’ Sloganı ile Seçimin Startı Beyoğlu’ndan Verildi

A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimlerinin startını “DahaGüzelOlacak” sloganı ile Beyoğlu’ndan verdi.

‘Daha Güzel Olacak’ Sloganı ile Seçimin Startı Beyoğlu’ndan Verildi
14-05-2019

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Beyoğlu İftarına konuk oldu. İftar vaktine bir saat kala Taksim Meydanı'na gelen Erdoğan, vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Beraberindekilerle birlikte Cumhuriyet Anıtı önünden nostaljik tramvaya binerek vatandaşları selamlayan Erdoğan,  23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimlerinin startını da Beyoğlu’ndan vermiş oldu.

"DAHA GÜZEL OLACAK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan nostaljik tramvaya bindiği o anların görüntülerini Twitter hesabından "İnşallah 23 Haziran'da İstanbul daha güzel olacak." "#DahaGüzelOlacak" mesajlarıyla paylaştı. Videoda, "Başkanım her şey çok güzel olacak." diye seslenen vatandaşa, Erdoğan'ın "Daha güzel olacak." karşılığını vermesi yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kullandığı #DahaGüzelOlacak hashtag'i TT oldu.