Bu İftar Sofralarının Havası ve Tadı Bir Başka

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi’nin Halıcıoğlu’nda düzenlediği sokak iftarına katılarak vatandaşlarla sohbet eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Gerçekten bu iftar sofralarının havası ve tadı bir başka. Amaç bu sokak iftarında dostlarla, komşularla bir araya gelerek gönül muhabbetimizi geliştirmek, işte insanın ihtiyacı olan şey bu.” dedi.

Bu İftar Sofralarının Havası ve Tadı Bir Başka
27-06-2016

Beyoğlu Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde kurduğu iftar sofralarıyla mahalleliyi aynı masalar etrafında buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla kurulan iftar sofraları bu kez de Halıcıoğlu Çıksalın Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av. Harun Muş’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı. İlahiler eşliğinde iftar saatini bekleyen vatandaşılar, ezanın okunmasıyla birlikte hep beraber oruçlarını açtılar.

BU İFTAR SOFRALARI PAYLAŞMAYA HİZMET ETMEK İÇİN VAR

İftar öncesinde alana gelerek vatandaşlarla sohbet eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Gerçekten bu iftar sofralarının havası ve tadı bir başka. Amaç bu sokak iftarında dostlarla, komşularla bir araya gelerek gönül muhabbetimizi geliştirmek, işte insanın ihtiyacı olan şey bu. İnsan insana, komşu komşunun külüne muhtaç. Bu sohbetler, bu buluşmalar, bu iftar sofraları bu kardeşliğe ve paylaşmaya hizmet etmek için var.” dedi.

RAMAZAN AYININ RAHMETİ VE BEREKETİ BURADA

Başkan Demircan, “Onun için her gün geçtiğimiz bu sokaklarda dostlarımızla, komşularımızla bir sofranın önünde buluşup çorbamızı, pidemizi ve hurmamızı bölüşerek kardeşliğimizi geliştireceğiz. Ramazan ayının rahmeti ve bereketi burada. Cenab-ı Allah bizleri bu Ramazan ayını hakkıyla idrak edenlerden eylesin.  Ramazan bayramınızı da bugünden tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...