Beyoğlu'nda Vatandaşlar Gönül Sofralarında Buluştu

A+
A-

Hasköy Sahil’de ve Ağaçlaraltı Meydanı’nda düzenlenen iftar programlarına katılarak vatandaşların Ramazan sevincine ortak olan Başkan Yıldız, 23 Haziran’da yapılacak seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Binali Yıldırım için de destek sözü aldı.

Beyoğlu'nda Vatandaşlar Gönül Sofralarında Buluştu
21-05-2019

Beyoğlu Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla her gün ilçenin farklı noktalarında kurduğu Gönül Sofralarında vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Taksim Meydanı ve Hasköy Sahil’in yanı sıra Ağaçlaraltı Meydanı’nda kurulan iftar sofraları’nda buluşan vatandaşlar, canlı ilahi dinletisi eşliğinde iftar saatini bekledi. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan vatandaşlar hep birlikte dua etti. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da Hasköy Sahilde ve Ağaçlaraltı Meydanı’nda düzenlenen iftar programlarına katılarak vatandaşların Ramazan sevincine ortak oldu.

RAMAZAN GÜZELLİKLERİYLE GELDİ

Vatandaşlarla tokalaşarak sohbet eden Başkan Yıldız, Ramazan ayının güzelliğiyle geldiğini belirterek, “İnanıyorum ki, bu iftar sofralarında ortaya koyduğumuz birlik, beraberlik ve dayanışma bir ömür boyu devam edecek. Dedelerimizin bu topraklarda bizlere miras bıraktığı inancımızı, medeniyetimizi ve bizi biz yapan değerleri gelecek nesillerimize aktaracağız. Aynı medeniyetin çocukları olan bizleri bu sofralarda buluşturan Cenab-ı Allah’a hamdolsun.” dedi.

BEYOĞLU’NUN BİNALİ YILDIRIM’A DA GEREKLİ DESTEĞİ VERECEĞİNE İNANIYORUM

Beyoğlu’nda kendisine destek verdikleri için vatandaşlara teşekkür de eden Başkan Yıldız, “Bir evladınız olarak, bir kardeşiniz olarak, bizleri belediye başkanı olarak uygun gördüğünüz için hepinize sevgilerimi, saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart’ta organize bir şekilde hırsızlık yapılma sureti ile milletin iradesi gasp edildi. 23 Haziran‘da bütün Beyoğlu’nun; Başbakanımız, Meclis Başkanımız Binali Yıldırım’a da gerekli desteği vereceğinize inanıyorum. Beyoğlu’nda yapacağınız her projede Büyükşehir Belediye Başkanımız Binali Yıldırım imzası olacak. Türkiye’nin önü Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün mazlumlara umut olacak bir şekilde açıktır.” ifadelerini kullandı.