Beyoğlu’nda Temizlikte Taviz Yok

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz aylarında vatandaşlara daha temiz ve hijyenik yaşam alanları sunmak için çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdürüyor.

Beyoğlu’nda Temizlikte Taviz Yok
18-07-2019

Beyoğlu Belediyesi yaz aylarında vatandaşlara daha temiz ve hijyenik yaşam alanları sunmak için temizlik çalışmalarını sıklaştırdı. Gece gündüz demeden 7/24 mesai yapan Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede ulunan 45 mahallede ve caddelerde periyodik olarak hummalı bir çalışma yürütüyor. İlk olarak süpürme çalışmaları yapılan sokaklar daha sonra sabunlu suyla yıkanıyor.

KONTEYNIRLAR ÖZENLE TEMİZLENİYOR

Özellikle yaz aylarında çöp toplama alanlarında oluşan rahatsız edici koku ve olumsuz görüntüleri engellemek için de özel çalışma yapılıyor. Konteynırlar özel spesifik konteynır yıkama ekipmanı kullanılarak sıcak su ile temizliyor.