Beyoğlu’nda Çocuklar Kitap Sevgisiyle Büyüyor

A+
A-

Beyoğlu’nda çocuklara kitap sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen Kırmızı Sedir Söyleşileri, 2016 - 2017 sezonunu açtı. Turabibaba Kütüphanesinde düzenlenen yeni eğitim yılının ilk söyleşisinde Beyoğlu Cezayirli Gazi Hasan Paşa İlkokulu’ndan 200 öğrenci, sevilen çocuk edebiyatı yazarı Yusuf Dursun ile buluştu.

Beyoğlu’nda Çocuklar Kitap Sevgisiyle Büyüyor
27-11-2016

Beyoğlu Belediyesi tarafından çocuklara kitapları sevdirmek ve kütüphane alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen Kırmızı Sedir Söyleşileri 2016 - 2017 sezonu Turabibaba Kütüphanesi'nde gerçekleşen söyleşi ile açtı. Beyoğlu Cezayirli Gazi Hasan Paşa İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan 200 öğrenci iki grup halinde sevilen çocuk edebiyatı yazarı Yusuf Dursun ile buluştu. Öğrencilere, kitap okumanın ve kütüphane kullanmanın önemini anlatan Yazar Dursun, kütüphane ile ilgili anılarını da paylaştı.

BAŞKAN DEMİRCAN’IN HEDİYE ETTİĞİ KİTABI YAZARINA İMZALATTILAR

Kendilerine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın armağanı olan kitaplarını okuyan öğrenciler, söyleşisinin sonunda kitaplarını Yazar Yusuf Dursun’a imzalattı. Yazar Dursun’a okudukları kitapla, yazarlıkla ve hayal gücü ile ilgili sorularını yönelten çocuklar, yazarın sorduğu sorulara da birbirinden akılcı cevaplar verdi.

SÖYLEŞİLER, EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONU BOYUNCA DEVAM EDECEK

Yazar Yusuf Dursun, çocukları, kitapla, sevilen yazarlarla, kütüphane çatısı altında buluşturan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a teşekkürlerini iletti.

Beyoğlu'nda Kırmızı Sedir Söyleşileri, Beyoğlu Belediyesi Turabibaba ve Okmeydanı Kütüphanelerinde, eğitim öğretim sezonu boyunca devam edecek.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...