Beyoğlu’nda Bu Yaz Yine Kefken Coşkusu Yaşanacak

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Yaz Kampı 16. sezonunda da gençleri bekliyor. Her yıl Beyoğlu gençlerinin dört gözle beklediği Kefken Kampında yeni dönem için kayıtlar başladı.

Beyoğlu’nda Bu Yaz Yine Kefken Coşkusu Yaşanacak

Öğrencilerimizin buradaki ulaşımından başlayarak kamp içindeki tüm faaliyetleri ve dönüşlerine kadar geçen süreçte tüm masrafları belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Gençler deniz, kum, güneş üçlemesini her gün gerçekleştirebilecekleri aynı zamanda seçtikleri kültürel, sanatsal ya da sportif branşlarda bir hafta boyunca eğitimlerine devam edebilecekleri hem eğlenceli hem de öğretici bir yaz tatili yaşayacaklar.

Alanlarında uzman eğitmenlerin gözetimi altında gerçekleştirecekleri kamp faaliyetlerine katılmak isteyen Beyoğlu İlçesi sınırları içerisinde ikamet eden ya da okuyan, 12-18 yaş aralığındaki öğrencilerimiz, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezimizden, Semt Konaklarından ya da okul müdürlüklerinden alacakları formu, aileleri ile birlikte doldurarak başvuru yapabilirler.