Beyoğlu’nda 4 bin öğrenci daha sinemayla buluştu

A+
A-

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ilçede bulunan okullara yaptığı ziyaretlerde öğrencilerin sinema isteğini geri çevirmemişti. 8 farklı okuldan 4 bin öğrenci daha Beyoğlu Belediyesi tarafından Taksim’de bulunan Beyoğlu Fitaş Sinemalarına getirildi. Hep birlikte film izleyen öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi.

Beyoğlu’nda 4 bin öğrenci daha sinemayla buluştu
18-04-2017

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Okulda Buluşalım Projesi kapsamında ilçede bulunan okulları tek tek ziyaret eden Başkan Demircan, öğrencilerin sinema taleplerine karşı vermiş olduğu sinema sözünü yerine getirdi. Son bir ay içerisinde 8 farklı okuldan 4 bin öğrenci Beyoğlu Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle okullarından alınarak Taksim İstiklal Caddesi’nde bulunan Beyoğlu Fitaş Sinemalarına getirildi. Film gösterimleri öncesinde hamburger, patates kızartması ve ayrandan oluşan yiyecek menüsü ikram edilen öğrenciler, daha sonra hep birlikte film izleyerek keyifli dakikalar geçirdi.

SİNEMA ORGANİZASYONU DÖRT YILDIR ARALIKSIZ OLARAK DEVAM EDİYOR

Öğrencilerin sosyal hayata uyum sağlamalarını ve sanata yakınlaşmalarını sağlamak amacıyla 4 yıldır aralıksız olarak devam eden sinema organizasyonları kapsamında; son bir ay içerisinde Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu, İhsan Şerif İlkokulu, Piripaşa Ortaokulu, Haliç İlkokulu, Hüviyet Bekir İlkokulu, Piyalepaşa İlkokulu, Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulu ve Ahmet Emin Yalman İlkokulu’nda eğitim gören 4 bin öğrenci sinemayla buluşturuldu.

ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILABİLECEKLERİ SOSYAL AKTİVİTELERE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin hayatı anlamlı kıldığını ve insan zihnini güzelleştirdiğini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bizim için okullarımızın ihtiyaçlarının yanında öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak da çok önemli. Onun için öğrencilerimizin katılabilecekleri sosyal aktivitelere çok önem veriyoruz. Bu tür sinema organizasyonlarının yanı sıra; Kefken Kampı, Kültür Gezileri, Boğaz Turları ve tiyatro gösterimleri gibi birçok sportif ve eğitici aktivitelerimiz de var. Amacımız, öğrencilerimizin kendi doğup büyüdükleri semti, tarihi ve kültürel miraslarını yakından tanımasına katkıda bulunmak.” dedi.

Haberin galerisi için Tıklayınız...

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan