Beyoğlun' nda çocuklara özel kandil programı düzenlendi

A+
A-

Beyoğlu’nda Regaip Kandili münasebetiyle çocuklara özel kandil programı düzenlendi. Programa katılarak çocuklarla kandilleşen Başkan Demircan, “Bu programların amacı çocuklarımızda birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmek” dedi.

Beyoğlun' nda çocuklara özel kandil programı düzenlendi
23-03-2018

Beyoğlu’nda Regaip Kandili münasebetiyle ‘Çocuk Gözüyle Kandil’ programı düzenledi. Beyoğlu Belediyesi Turabiba Kütüphanesi tarafından Kasımpaşa Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, meclis üyeleri ve Semt Konakları temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Öğrencilerin etkinlikte seslendirdiği ilahiler ve sergilediği gösterilerle katılımcılara duygu dolu dakikalar yaşattı.

ÇOCUKLAR SESLENDİRDİĞİ İLAHİLERLE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Çocukların okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, Turabibaba Kütüphanesi Çocuk Korosu’nun geceye özel seslendirdiği ilahilerle devam etti. Daha sonra Semt Konakları tiyatro atölyesi öğrencileri geceyi anlatan özel bir oyun sahneledi. Program, çocukların hep birlik ettikleri duanın ardından Beyoğlu Belediyesi çocuk mehteran takımının gösterisi ile son buldu.

DEMİRCAN ÇOCUKLARLA KANDİLLEŞTİ

Programa katılarak çocuklarla kandilleşen Başkan Demircan, “Bu programların amacı çocuklarımızda birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmek. İnsanoğlunun ruhu ve bedeni var. Ruhu beslemek için bu tür organizasyonlar çok önemli. Turabibaba Kütüphanemizin ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan