Beyoğlu Zabıtası kimsesizler için seferber oldu

A+
A-

İstanbul’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava en çok sokakta yaşayan vatandaşları etkiledi. Taksim, Talimhane ve İstiklal Caddesi civarında yapılan çalışma sonuç donmak üzereyken tespit edilen kimsesiz çocuklara Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri yardım elini uzattı. Kimsesiz vatandaşlara sıcak yemek ve çay ikramında bulunan zabıta ekipler daha sonra vatandaşları Zeytinburnu Kapalı Spor Salonu’na götürdü.

Beyoğlu Zabıtası kimsesizler için seferber oldu
31-12-2016

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Ekipleri bu sefer kimsesiz sokakta yaşayan vatandaşlar için seferber oldu. Ekipler akşam saatlerinde Taksim, Talimhane ve İstiklal çevresinde başlattıkları çalışma sonucu soğuktan donmak üzere olan evsiz ve kimsesiz sokakta yaşayan vatandaşların imdadına yetişti. Duyarlı vatandaşların Beyoğlu Belediyesi iletişim merkezi 4440160 nolu telefona bıraktıkları ihbarları da değerlendiren ekipler yaşlı, genç, çocuk çok sayıda vatandaşı önce Zabıta Müdürlüğüne götürerek sıcak çorba ve çay ikramında bulundu, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) kış aylarında evsizleri misafir ettiği Zeytinburnu Kapalı Spor Salonu’na götürüldü.

Burada sağlık kontrolleri yapılan evsiz çocuklar ve vatandaşlar merkeze yerleştirildi. Zabıta ekipleri kış boyu devriyelerini sıklaştırarak evsizlere yardım elini uzatmaya devam edecek.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan