Beyoğlu polisine sahip çıkıyor

A+
A-

Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırı sonrası başlatılan #Polisimin yanındayım kampanyasına destek veren Beyoğlu Belediyesi, İlçe emniyetinin kapısını karanfillerle donattı. Polise düzenlenen terör saldırısının devlete düzenlenmiş bir saldırı olduğunun farkında olduklarını belirten Başkan Demircan, “Polisimizin yanındayız. Cenabı Allah işlerinde onlara yardım etsin, iyi ki varlar.” dedi.

Beyoğlu polisine sahip çıkıyor
13-12-2016

Beşiktaş’ta Cumartesi akşamı gerçekleşen hain terör saldırınsın ardından başlatılan #Polisimin yanındayım kampanyasına bir destek de Beyoğlu Belediyesi’nde geldi. Kampanya kapsamında ilçe emniyetini karanfillerle süsleyen Beyoğlu Belediyesi, ‘polisimin yanındayım’ mesajı verdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Avukat Harun Muş ve vatandaşlarla birlikte ilçe emniyetini ziyaret ederek Emniyet Müdürü İsmail Kılıç ve beraberindeki polislere taziyelerini iletti.

MİLLETİMİZ POLİSİNİN YANINDA OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, polise düzenlenen terör saldırısının devlete düzenlenmiş bir saldırı olduğunu belirterek, “Devletimiz bizim birliğimiz, beraberliğimiz ve refahımız için var. Dolayısıyla bunların ülkemizi dağıtmak, bölmek üzere yapılmış planlı saldırılar olduğunun farkındayız. Bütün milletimiz bunun açısını vicdanında, kalbinde hissetti, tüm evlere bu acı düştü. Cenabı Allahtan şehit kardeşlerimiz için rahmet diliyorum. Bütün vatandaşlarımızın başı sağ olsun. Polislerimiz canlarıyla başlarıyla bizim güvenliğimiz ve birliğimiz için çalışıyorlar. Herkes bu menfur saldırıdan sonra hem terörü lanetliyor hem de polisimizin yanında olduğu mesajını net olarak veriyor. Polisimizin yanındayız. Cenabı Allah işlerinde onlara yardım etsin, iyi ki varlar.” dedi.

“TERÖRE KARŞI GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Avukat Harun Muş da, “Bugün bizler belediye başkanımızla birlikte Cumartesi gerçekleştirilen terör saldırısından dolayı Beyoğlu İlçe emniyet Müdürümüze yanlarında olduğumuzu bildirmek ve başsağlığı dilemek için geldik. Zaten milletimiz 15 Temmuz da vatansever askerlerimiz ve polisimizle silah arkadaşı da oldu. O hain darbe girişimini hep birlikte savuşturmuştuk. Bugün de AK Parti teşkilatları olarak teröre karşı güvenlik güçlerimizin yanındayız.” ifadelerini kullandı.

“TÜRK POLİSİ ATASININ İZİNDE, MİLLETİNİN HİZMETİNDEDİR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç ise, “Öncelikle Sayın Belediye Başkanımıza ve İlçe başkanımıza gösterdikleri bu hassasiyetten ötürü teşekkürü şahsım ve teşkilatım adına bir borç biliyorum. Biz her zaman bizden bekleneni yapıyoruz. Gerek 15 temmuz gerse de geçtiğimiz gün yaşanan saldırıda olduğu üzere Türk polisi atasının izinde, milletinin hizmetindedir. Biz milletimizin arkamızda olduğunu biliyoruz. Başkanımızda her zaman yanımızda eksik olmasın.” şeklinde konuştu.