Beyoğlu' nda Sokak Hayvanları Yalnız Değil

A+
A-

Beyoğlu’nda yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının imdadına belediye ekipleri yerişti. Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu’nu adım adım dolaşarak kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına düzenli olarak yiyecek takviyesi yapıyor.

Beyoğlu' nda Sokak Hayvanları Yalnız Değil
07-01-2017

Yurt genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava insanlar kadar sokak hayvanlarını da olumsuz etkiledi. Beyoğlu’nda yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının imdadına belediye ekipleri yerişti. Vatandaşların olumsuz kış koşullarından etkilenmemesi için her türlü çalışmayı yapan Beyoğlu Belediyesi, kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını da ihmal etmedi.

PARK VE BARINAKLARA DÜZENLİ OLARAK YEM BIRAKILIYOR

Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Beyoğlu bölgesinde yiyecek bulmakta zorlanan kedi evlerine mama takviyesi yaparken, park, bahçelere kedi, köpek ve kuşların yemesi için düzenli olarak yem bırakıyor. Ekipler kış boyunca Beyoğlu’nu adım adım dolaşarak zorda kalan sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını karşılayacak.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...