Beyoğlu' nda sokak hayvanları aç kalmayacak

A+
A-

Olumsuz hava şartları sokak hayvanlarını da olumsuz etkiledi. Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu’nu adım adım dolaşarak kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yiyecek takviyesi yaptı.

Beyoğlu' nda sokak hayvanları aç kalmayacak
31-12-2016

İstanbul’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava sokak hayvanlarını da olumsuz etkiledi. Vatandaşların olumsuz kış koşullarından etkilenmemesi için her türlü çalışmayı yapan Beyoğlu Belediyesi, hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını da unutmadı.

PARK VE BARINAKLARA YEM BIRAKILDI

Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Beyoğlu bölgesinde yiyecek bulmakta zorlanan kedi evlerine mama takviyesi yaparken, park, bahçelere kedi, köpek ve kuşların yemesi için yem bıraktı. Ekipler kış boyunca Beyoğlu’nu adım adım dolaşarak zorda kalan sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecekler.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan