Beyoğlu' nda Kandil çocuklarla bir başka güzel

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi, Berat Kandili münasebetiyle ‘Çocuk Gözüyle Kandil’ programı düzenledi. Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu programda, minik öğrenciler geceye özel olarak hazırladığı bir birinden güzel gösterileri sahnelediler. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da programa katılarak öğrencilerle kandilleşti.

Beyoğlu' nda Kandil çocuklarla bir başka güzel
11-05-2017

Beyoğlu Belediyesi, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in Levh-i Mahfûz'dan Dünya semasına toptan indirildiği gece olan Berat Kandili münasebetiyle ‘Çocuk Gözüyle Kandil’ programı düzenledi. Kasımpaşa Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Müftüsü Aydın Yığman, Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Semt Konakları temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Öğrenciler etkinlikte seslendirdiği ilahiler ve sergilediği gösterilerle katılımcılara duygu dolu dakikalar yaşattı.

SEMT KONAKLARI ÖĞRENCİLERİ BÜYÜLEDİ

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, öğrencilerin seslendirdiği ilahilerle devam etti. Daha sonra Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında eğitim alan minik öğrencilerin Berat Kandiline özel olarak hazırlayıp sahnelediği bir birinden güzel gösteriler katılımcıların büyük beğenisini topladı. Program, çocukların hep birlik ettikleri duanın ardından yapılan kandilleşme merasimi ile son buldu.

Haberin galerisi için Tıklayınız...