Beyoğlu Hareketleniyor

A+
A-

Beyoğlu’nda kapanan dükkanlar başlığı altında işlenen olumsuz havaya karşılık harekete geçen Beyoğlu Belediyesi, “Beyoğlu Hareketleniyor”Beyoğlu’nda “50 Gün Festival Var” sloganı ile,Türkiye’de kendi alanlarında duayen tüm kültür-sanat adamlarının ve Türkiye’nin büyük ustalarının yer alacağı 7 ayrı festival düzenliyor.

Beyoğlu Hareketleniyor
25-09-2016

TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi, Kültür Kenti Vakfı, Aydın Üniversitesi, Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği’nin işbirliğinde yapılacak festival 50 gün sürecek. Taksim Meydanı’na kurulan 3500 Metrekare alan içinde yer alan 76stantta gerçekleşecek etkinlik, ‘Antika Festivali’ ile start alacak. Daha sonra, ‘Altıneller Festivali’, ‘Tasarım Festivali’, ‘Sahaf Festivali’ ve “Filim Festivali’ ile devam edecek olan etkinlikler, ‘KSD (Kültürler Arası Sanat Diyalogları)’ ve ‘Bilim Şenliği’ ile tamamlanacak.

PROGRAM:

Tarih: 26 Eylül 2016 Pazartesi