Beyoğlu Belediyesi’nden öğrencilere yaz tatili jesti

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi, Pasaport Kültür Gezileri kapsamında Antalya Kepez’den 25 öğrenciyi misafir etti. Beyoğlu Belediyesi’nin her yıl Kefken’de düzenlediği Çevre ve Yaz Kampına katılan öğrenciler daha sonra İstanbul’un tarihi yerlerini gezerek unutulmaz bir yaz tatili geçirdiler.

Beyoğlu Belediyesi’nden öğrencilere yaz tatili jesti
18-08-2016

Beyoğlu Belediyesi, Pasaport Kültür Gezileri kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Antalya Kepez Kız Meslek Lisesi’nden 24 başarılı öğrenci Beyoğlu Belediyesi ile Kepez Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği gezi programı kapsamında 1 haftalığını İstanbul’a gelerek Beyoğlu Belediyesi’nin her yıl Kefken’de düzenlediği Çevre ve Yaz Kampına katıldı. Kampta 6 gün boyunca misafir edilen öğrenciler çeşitli spor aktiviteleri ve tiyatro gösterileriyle doyasıya eğlendi.

ÖĞRENCİLER BAŞKAN DEMİRCAN’LA BİRLİKTE İSTİKLALİ GEZDİ

Kefken Kampı’nın ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret eden öğrenciler, başkan Demircan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Demircan’la birlikte İstiklal Caddesi’nde mini bir tur da atan öğrenciler daha sonra Minyatürk, Rami Koç Müzesi, Galata Kulesi,Topkapı Sarayı ve Ayasofya Müzesi gibi İstanbul’un tarihi yerleri  ziyaet ettiler.