Beyoğlu Belediyesi’nden çocuklara profesyonel spor eğitimi

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulları öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. İstediği spor dalında profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapan öğrenciler, bir taraftan da keyifli bir yaz tatili geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Beyoğlu Belediyesi’nden çocuklara profesyonel spor eğitimi
23-08-2016

Beyoğlu Belediyesi, çocukları ve gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak amacıyla açtığı spor okullarında yaz kış demeden eğitimlere devam ediyor. İlçede kış spor okullarının ardından açılan yaz spor okullarına da yoğun ilgi gösteren öğrenciler, bir taraftan spor eğitimi alırken bir taraftan da keyifli bir yaz tatili geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Yaz Spor Oluları kapsamında Beyoğlu Belediyesi’nin Gençlik Merkezleri ve Semt Konakları ile ilçede bulunan okulların spor salonlarında öğrencilere, futbol, basketbol, voleybol, satranç, masa tenisi, jimnastik, savunma sporları ve yelken spor dalları arasında seçtiği branşlarda eğitim veriliyor.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER SPOR KULÜPLERİNE YÖNLENDİRİLİYOR

Öğrenciler, seçtiği spor branşlarının teknik detaylarını Beyoğlu Belediyesi bünyesinde hizmet veren alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde uygulamalı olarak öğreniyor.  Her geçen gün katılım konusunda çocukların daha istekli ve sayı olarak da çoğaldığını ifade eden eğitmenler, başarılı öğrencilerin çeşitli spor kulüplerine yönlendirildiğini de söyledi.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan