Beyoğlu Belediyesi’nden Çalışanlarına Tam Destek

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında "Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi" imzalandı. Sözleşmeyle memurlara Sosyal Denge Tazminatı artışı sağlandı.

Beyoğlu Belediyesi’nden Çalışanlarına Tam Destek
07-05-2019

Beyoğlu Belediyesi ile Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) "Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi" yeniden imzalandı. Beyoğlu Belediye binasında gerçekleşen imza törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, 6 Nolu Şube Başkanı Sedat Bika ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

MEMURLARA SOSYAL DENGE TAZMİNATI ARTIŞI SAĞLANDI

Memurların maddi yönden desteklenmesi ve sosyal haklarının iyileştirilmesi ile ilgili sözleşmede imzaları Başkan Yıldız ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Uslu attı. Sözleşmeyle memurlara Sosyal Denge Tazminatı artışı sağlandı. 2006 yılından bu yana yenilenerek imzalanan sözleşmeyle Beyoğlu Belediyesi'nde görev yapan memurların ekonomik hayat koşullarına katkıda bulunuluyor.