Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı pırıl pırıl

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nı yapılan temizlik çalışması ile pırıl pırıl oldu. Profesyonel temizlik makineleri kullanılarak gerçekleştirilen çalışma ile her cinsten hayvanın yaşadığı 400 metrekarelik alan, tertemiz ve hijyenik bir yaşam alanına dönüştü.

Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı pırıl pırıl
13-06-2017

Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nda hayvanlara daha hijyenik bir yaşam ortamı sunmak için temizlik çalışması yapıldı. Temizlik markası Kärcher’in geçen yıl başlattığı “Hayvan Barınağı Temizleme Projesi” kapsamında gerçekleştirilen çalışma ile her cinsten hayvanın yaşadığı 400 metrekarelik alan temizlendi. Basınçlı yıkama makineleri, ıslak-kuru elektrik süpürgeleri ve zemin temizleme otomatlarıyla barınağı kirlerden arındıran ekipler, buharlı temizleme makineleri ile de derinlemesine temizlik yaparak ortamı dezenfekte etti.

BEYOĞLU’NDA YAŞAYAN HER CANLIYA HİZMET GÖTÜREBİLİYORSAK NE MUTLU

Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Metin Topcan, Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nın 2006 yılından bu yana binlerce hayvana yaşam alanı sunduğunu belirterek, ”Sokak köpeklerinden sansarlara, martılardan şahinlere her cinsten ayda 300’ün üzerinde hayvan Beyoğlu Belediyesi hayvan barınağında tedavi ediliyor, aşılanıyor; sahiplendirilerek yeni yuva bulmaları sağlanıyor. Toplamda 400 metrekare bir alana konumlanan barınağımızı, hayvan dostlarımız için temiz ve modern bir yaşam alanına dönüştürmek amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda Kärcher’e çok teşekkür ediyoruz. Hayvan dostlarımızın tüm günlerini geçirdikleri alanı böylesine temiz görmek, hem bizleri hem de onları çok mutlu etti. Beyoğlu’nda yaşayan her canlıya hizmet götürebiliyorsak ne mutlu bize!” dedi.

Haberin galerisi için Tıklayınız...