Beyoğlu Belediyesi Çocuk Meclisi Toplandı

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi Çocuk Meclisi, Beyoğlu Belediyesi Meclis salonunda toplandı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen; Mahmut Sami Aktaş Meclis Başkanlığına, Rojda Gül Aslan ve Yunus Emre Bekçi Divan ise Kâtipliği görevine seçildi.

Beyoğlu Belediyesi Çocuk Meclisi Toplandı
18-03-2019

Beyoğlu’nda çocukların, problemlerini ve taleplerini ifade ederek çözüm noktasında aktif rol almalarını sağlamak amacıyla kurulan Beyoğlu Belediyesi Çocuk Meclisi çalışmalarına başladı. 50 asil ve 50 yedek üyeden oluşan Çocuk Meclisi Beyoğlu Belediyesi Meclis salonunda toplandı. Çocuk üyelerin tam kadro katıldığı toplantıda; Mahmut Sami Aktaş Meclis Başkanlığına, Rojda Gül Aslan ve Yunus Emre Bekçi Divan ise Kâtipliği görevine seçildi.

TOPLANTININ ARDINDAN KÜLTÜR GEZİSİNE ÇIKTILAR

Başkan Vekili ve Divan Katibi Vekillerinin de seçildiği meclis toplantısında, üyeler Spor'dan Kültür-Sanat'a, Kentsel Dönüşüm'den Kütüphane'ye çeşitli komisyonlar kurarak çalışmalarını detaylandırmaya karar verdi. Meclis Başkanı Mahmut Sami Aktaş bir sonraki oturum tarihi olarak 23 Nisan haftası olduğunu söyledi. Meclis çalışmalarını tamamladıktan sonra projelerini detaylandırmak adına ilçede kültürel bir gezinti gerçekleştirdi.