Başkan Demircan’dan Ev Ziyaretleri

A+
A-

Başkan Demircan, akşamları gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile vatandaşları hem memnun etmeye hem de özverili çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor.

Başkan Demircan’dan Ev Ziyaretleri
17-08-2016

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Yenişehir Mahallesi ve Şehit Muhtar Mahllesi’nde yaşayan vatandaşların evlerine misafir oldu.  Başkan Demircan, gittiği her mahallede yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. Vatandaşlarla da kısa kısa sohbetler gerçekleştiren Başkan Demircan herkese teşekkür etti. Vatandaşların sıkıntılarını, isteklerini birebir soran Başkan Demircan, çalışmalarının yoğun mesailer harcanarak yerine getirilmeye gayret gösterileceğini aktardı.

Başkan Demircan, sokaklarda oynayan çocukları görünce çok mutlu olduğunu ifade ederek çocukları tek tek öptü.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...