Başkan Demircan zabıta personeliyle buluştu

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Demircan, “Biz şehre bir düzen getirmek için var olan bir müesseseyiz. Belediyeler bunun için var. Her şey temiz ve güzel olsun. Biz bunu başardık.”dedi.

Başkan Demircan zabıta personeliyle buluştu
27-01-2017

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle kahvaltıda bir araya geldi. Çalışanlarla sohbet eden Başkan Demircan, personelin istek ve önerilerini dinledi. Zabıta Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Demircan, zabıta ekiplerinin sahada yapmış olduğu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

BİZİM HEDEFİMİZ İYİ BİR DÜZEN KURMAK

Başkan Demircan Beyoğlu’nun çok yoğun bir ilçe olduğunu belirterek,“Bizim belediye olarak hedefimiz iyi bir düzen kurarak bu düzeni işletmek ve böylece binaların iyi olmasından tutun sağlık, sıhhat ve hijyene kadar belli bir kalite oluşturmaktır.Onun için bizim Zabıta ekiplerimizin yanı sıra, Beyaz Zambak ve Güzel Beyoğlu ekiplerimizsürekli sahada denetleme yaptıkça vatandaşlar eksiklerini görüyor ve bunları gidererek işletme kalitesini sürekli yukarıya doğru çekiyor.” dedi.

HER ŞEY TEMİZ VE GÜZEL OLSUN

Beyoğlu’nda son dönemlerde özellikle Cafe ve Restaurantlarınkalitesinin çok yükseldiğini de ifade eden Başkan Demircan, “Biz şehre bir düzen getirmek için var olan bir müesseseyiz. Belediyeler bunun için var. Her şey temiz ve güzel olsun. Dolayısıyla hedefimiz vatandaşlarımızın yaşam kalitesini değiştirmek ve iyileştirmek. Bunu da başardık.” şeklinde konuştu.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...