Başkan Demircan' dan Şehit Ailesine Ziyaret

A+
A-

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Boğaziçi Köprüsü’nde darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Şehmus Demir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Demircan' dan Şehit Ailesine Ziyaret
24-07-2016

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 15 Temmuz’da darbeci askerlere göğüs germek için gittiği Boğaziçi Köprüsü’nde darbeciler tarafından şehit edilen 28 yaşındaki Şehmus Demir’in ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Başkan Demircan’a başkan yardımcıları da eşlik etti.

İHANET KALKIŞMASINA BÜTÜN EVLATLARIMIZ HEP BİRLİKTE KARŞI DURDU

Duaların okunduğu ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Demircan, “Bu memlekette hepimiz huzur içerisinde yaşamak istiyoruz. Görünen o ki toplum, alevi, Sünni, Kürt, Türk kendisini daha çok esaret altına alacak böyle bir ihanet kalkışmasında bütün evlatlarımız hep birlikte karşı durdu. Tabii çok üzüntülüyüz. Başımız sağ olsun” dedi.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan