Başkan Demircan Belediye Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi

A+
A-

Belediye personeliyle iftar sofrasında bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Belediyesi’nin artık akıllı sistemler kullandığını belirterek, Beyoğlu’nda şuanda 20 bin işletmenin tamamı yeni geliştirilen Smart Beyoğlu sisteminin akıllı veri tabanına işlenmiş durumda. Herkes bir birini kontrol edecek ve kalite yükselecek. Belediyemizin hedefi Beyoğlu’nu hayata bağlamak” dedi.

Başkan Demircan Belediye Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi
02-07-2016

Beyoğlu Belediyesi personeli Taksim The Marmara Otel’de düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Belediye personelinin yoğun ilgi gösterdiği programa Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’da katılarak işçilerle birlikte iftar yaptı. Yapılan dualarla açılan oruçların ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Demircan, Beyoğlu Belediyesi’nin işçilerinin göstermiş olduğu üstün gayretlerle bugünlere geldiğini belirterek tüm personele teşekkür etti. İftar programında emekli olan personele hizmetlerinden dolayı plaket takdim eden Başkan Demircan, gecenin sonunda personelle tek tek tokalaşarak hayırlı bayramlar diledi.

BEYOĞLU BELEDİYESİ ARTIK AKILLI SİSTEMLER KULLANIYOR

Başkan Demircan gecede yaptığı konuşmasında, belediye personeliyle birlikte çok büyük projelere imza attıklarını belirterek, “Beyoğlu Belediyesi artık akıllı sistemler kullanıyor. Yani müdürlükler bilgisayar üzerinde bir birlerini görerek iş ve işlemlerini takip ederek hızlı bir şekilde neticelendirebiliyorlar.” dedi. QR Kod uygulamaları yaparak bütün işletmelere yapıştırdıklarını da söyleyen Başkan Demircan, “Zabıta bu QR Kod’u okutuyor ve o işletmenin verisi hemen elindeki tablete düşüyor. Zabıta da orada hemen işlemlerini yaparak bitiriyor. Ruhsat müdürü de ekibinin gün içerisinde kaç işletmeyi ziyaret ettiğini görebiliyor. Bu mekanizma dünyada yok.” ifadelerini kullandı.

İŞLETMELER KENDİSİNİ TANITMA İMKANI BULACAK

“Şimdi bu mekanizmaya Smart Beyoğlu diye yeni bir ad daha verdik. Yakında ilçede bulunan 20 bin işletmenin hepsine bu Sticker’ları yapıştıracağız. Üzerlerinde QR kod olan bu Sticker’ları belediyenin zabıtasıyla birlikte bu işletmelere giden müşteriler de kullanabilecek.” diyen Başkan Demircan, “Müşteri kodu okuttuğunda akıllı telefonuna o işletmenin Facebook ve Twitter gibi sosyal medya sayfaları otomatik olarak gelecek. O da İstiyorsa beğenecek, paylaşacak, yorum yapacak, isterse de şikayette bulunabilecek. Yani biz işletmelere internet üzerinden müşterilerine kendisini ve işyerini bölüşme fırsatı vermiş oluyoruz.” dedi.

AMACIMIZ BEYOĞLU’NU HAYATA BAĞLAMAK

Beyoğlu’nda şuanda 20 bin işletmenin tamamının yeni geliştirilen Smart Beyoğlu sisteminin akıllı veri tabanına işlenmiş durumda olduğunu da ifade eden Başkan Demircan, “Herkes bir birini kontrol edecek ve kalite yükselecek. Kalite yükseldikçe de en arka sokaktaki binalar bile değerlenecek ve oraya da yatırımcı gelecek. Belediyemizin hedefi kullanılmayan, restore edilmemiş bina kalmaksızın Beyoğlu’nu hayata bağlamak. Biz sadece çöp toplayan bir belediye değiliz ve asla da olamayız. Beyoğlu’nda ekonomiyi, eğitimi, mekânsal planlamaları, inavasyonu, girişimciliği ve markalaşmayı sağlayacak bir belediye anlayışına sahibiz.” şeklinde konuştu.

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan