Başbakan Yıldırım’dan Beyoğlu Belediyesi’ ne Ziyaret

A+
A-

Mezunu olduğu Kasımpaşa'daki Piri Reis Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıtan Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra Beyoğlu Belediyesini ziyaret ederek tarihi belediye binasını gezdi.

Başbakan Yıldırım’dan Beyoğlu Belediyesi’ ne Ziyaret
17-06-2016

2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 17 milyon 588 bin 958 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Mezunu olduğu Kasımpaşa'daki Piri Reis Ortaokulu'nu ziyaret ederek Başbakan Binali Yıldırım vatandaşlar ve öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı. Öğrencilere karnelerini dağıtan Yıldırım, öğrencilerle kısa kısa sohbet ederken hepsini başarılarından dolayı kutladı. Karne dağıtımı sırasında Yıldırım'a Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da eşlik etti.

BURASI BENİM İÇİN ÖZEL BİR OKUL

Başbakan Yıldırım öğrencilere karnelerini vermeden önce yaptığı konuşmasında, “Sizin en güzel şekilde hayata hazırlanmanız için 1 milyona yakın öğretmeniniz Türkiye'nin her köşesinde çalışıyorlar. Öğrencilerimizi yetiştiriyorlar. Burası benim için özel bir okul. MEB Bakanı, Valimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanımız, Belediye Başkan Vekilimiz, MEB Müsteşarımız, İl MEB Müdürümüz, herkes burada. Sizin bu mutluluğunuza biz de ortak olalım dedik." dedi.

BEYOĞLU BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Piri Reis Ortaokulu'ndaki karne töreninin ardından Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret eden Başbakan Yıldırım, Başkan Demircan’la birlikte tarihi belediye binasını gezdi. Belediye binasında bulunan Okmeydanı Dönüşüm Projesine ait maketi de inceleyen Başbakan Yıldırım Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde bugün açılışı yapılacak olan “Beyoğlu'nda Güzeli Bulmak” sergisini de gezerek eserler hakkında bilgi aldı. Daha sonra Cuma Namazını kılmak için Kasımpaşa’da bulunan Camiikebir Camisi'ne gelen Başbakan Yıldırım, Cuma Namazının ardından Başkan Demircan ile semt esnafını ziyaret etti.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan