Bakan Kılıç' tan Beyoğlu Belediyesi' ne Ziyaret

A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan’ı makamında ziyaret etti. Bakan Kılıç daha sonra Başkan Demircan’la birlikte Tarlabaşı’na geçerek ‘Tarlabaşı 360’ projesini inceledi.

Bakan Kılıç' tan Beyoğlu Belediyesi' ne Ziyaret
23-06-2016

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı makamında ziyaret etti. Beyoğlu Belediyesi'nin Şişhane'deki başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede Demircan ile bir süre sohbet eden Kılıç, binadaki sanat galerisine geçerek, 'Beyoğlu'nda güzeli bulmak' adlı hat sergisini gezdi. Daha sonra beraberindeki ekiple Tarlabaşı'na geçen Kılıç, buradaki projenin satış ofisinde bulunan maketleri inceleyerek bilgi aldı.

HERKESİN MERAK ETTİĞİ, MERAKLA BEKLEDİĞİ BİR PROJE

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Sayın bakanımız Beyoğlu belediyemizi ziyaret ettiler. Tabii ki 'Tarlabaşı Projesi' herkesin gündeminde, herkesin merak ettiği, merakla beklediği bir proje. Çünkü bu bir yandan kentsel dönüşüm ama asıl restorasyon. Beyoğlu’nun kalbine, merkezine çok büyük can verecek, hayat verecek. Merak ettiği için görmek istedi ve maket üzerinden değerlendirmemizi yaptık. Çok mutlu oldu ve çok da etkilendi.” diye konuştu.