30 Ağustos Zafer Bayramı Taksim' de kutlandı

A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı Taksim Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Atatürk heykeli önüne çelenk bırakmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Taksim' de kutlandı
30-08-2016

30 Ağustos Zafer Bayramı Taksim Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Sabah saat09.30'da başlayan törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever katıldı. Tören İstanbul Valisi Vasip Şahin'in Atatürk heykeli önüne çelenk bırakmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi.

ÇEVREDE GENİŞ ÇAPLI GÜVENLİK ÖNLEMİ

Tören öncesi çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Çevreye yerleştirilen özel harekat polisleri güvenliği sağlarken sivil polisler de İstiklal Caddesi'nin girişinde vatandaşlarının üzerini ve çantalarını aradı.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...

Ahmet Misbah Demircan

Ahmet Misbah Demircan