26. Geleneksel Sünnet Şöleni

A+
A-

Beyoğlu Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘26. Beyoğlu Sünnet Şöleni’ Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

26. Geleneksel Sünnet Şöleni

Şölende 300’den fazla çocuk erkekliğe ilk adımı atmadan önce animasyon gösterileri ve bir birinden eğlenceli yarışmalarla doyasıya eğlenecek. Çocuklarını sünnet ettirmek için kayıt yaptıran Aileler, şölende kendilerine verilecek olan Cerrahi İşlem Kartı ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kasımpaşa Binası’na (Kasımpaşa Deniz Hastanesi) giderek çocuklarını sünnet ettirebilecekler.

Sünnet olacak çocukların erkekliğe ilk adımı atmadan önce aileleri ile birlikte doyasıya eğleneceği 26. Beyoğlu Sünnet Şöleni’mize tüm halkımız davetlidir.

Tarih: 20 Haziran 2019 / Perşembe
Saat: 19.00