140 Belediye Çalışanı Birlikte Doğum Gününü Kutladı

A+
A-

Beyoğlu Belediyesinde 140 çalışan doğum gününü birlikte kutladı. Belediye Sanat Galerisi’nde düzenlenen etkinlikte personel ile bir araya gelen Başkan Demircan, “Belediyemizin hizmetlerinden duyulan memnuniyetler yüzde yetmişlere varıyor. Bu memnuniyet hep beraber belediyemizin, sizlerin ürettiği hizmetlerin bir neticesidir. Bunu sizlerle başarıyoruz.” dedi.

140 Belediye Çalışanı Birlikte Doğum Gününü Kutladı
30-11-2016

Hayata geçirdiği insan odaklı projelerle Türkiye’de memnuniyet dermecesi en yüksek belediyelerinden birisi olan Beyoğlu Belediyesi, halkın takdirini kazanan çalışmaların gizli kahramanlarını unutmuyor. Belediye çalışanları için düzenli olarak doğum günü programları düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ağustos, Eylül ve Kasım aylarında doğan 140 belediye çalışanını da unutmadı. Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binasında düzenlenen doğum günü etkinliğinde çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Demircan, doğum günü pastası kesildikten sonra çalışanlarına hediyelerini verdi.

BU MEMNUNİYET ÜRETTİĞİMİZ HİZMETİN BİR NETİCESİDİR

Belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan 140 çalışanının doğum günlerini tek tek kutlayan Başkan Demircan, “İyi ki doğdunuz. Çocuklarınızlabirlikte nice güzel günler geçirmenizi temenni ediyorum. Hep beraber bu belediyeyi yönetiyoruz. Son ankete göre belediyemizin hizmetlerinden duyulan memnuniyetler yüzde yetmişlere varıyor. Bu memnuniyet belediyemizin ürettiği hizmetin bir neticesidir. Bunu sizlerle başarıyoruz. Emeklerinizden dolayı sizlere müteşekkiriz. İyi ki, varsınız.” dedi.

Belediye çalışanları da Başkan Demircan’a, kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler. Kutlama programı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...