Tarihe ışık tutan antikalar Taksim' de sergileniyor

22 Ağustos 2017

Beyoğlu'nun Kültür - Sanat hayatına Antikanın kokusunu ve renklerini katan Beyoğlu Antika Festivalinin üçüncüsü Taksim Meydanı’nda kurulan Etkinlik Alanında başladı.

İstanbul’un dört bir yanından Türkiye’nin en iyi 54 antikacısının yer aldığı Beyoğlu Antika Festivali açılışına, iş sanat dünyasının önemli isimleri katılacak. Açılışta Ünlü Televizyon Spikeri Seba Tümer'in sunumuyla gerçekleştirilecek Mezat’tan elde edilen gelir, Beyoğlu Belediyesi Sosyal Market’e bağışlanarak Beyoğlu’nda yaşayan kimsesiz çoklukların ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak.

31 Ağustos’a kadar devam edecek olan festivalin resmi açılış töreni 23 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00 'de Taksim Meydanı Etkinlik Alanında yapılacak.

PROGRAM:

Tarih : 23 Ağustos 2017 Çarşamba