Sosyal Market ihtiyaç sahibi vatandaşların umudu oluyor

10 Ocak 2017

Beyoğlu‘nda yaşayan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar, İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışından etkilenmedi. Beyoğlu Belediyesi, Kasımpaşa’da 30 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa ücretsiz hizmet veren Sosyal Market aracılığı ile ilçede yaşayan kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşlara yardım elini uzattı.Sosyal Market görevlileri devam eden yoğun kar yağışına rağmenbakıma muhtaç kişilerin evlerine tek tek ulaşarak temizlikten kişisel bakıma kadar ücretsiz olarak verdiği Sosyal Destek Hizmeti ile vatandaşların yüzünü bir kez daha güldürdü.

Yurt genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşların olumsuz kış koşullarından etkilenmemesi için her türlü çalışmayı yapan Beyoğlu Belediyesi, evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerini de ihmal etmedi.Beyoğlu Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kurulan 30 bin ihtiyaç sahibi vatandaşın ücretsiz yararlandığı Sosyal Market, kar yağışı nedeniyle evlerinden çıkamayan yaşlı,hasta ve engelli vatandaşlarında umudu oldu.

Sosyal Market çalışanları, daha önce tespit ettikleri vatandaşları telefonla tek tek arayarak ihtiyaçlarını soruyor, siparişlerini alıyor. Tamamı Sosyal Market’ten tedarik edilen ihtiyaç malzemeleri, ekipler tarafından anında tespit edilen adreslere ulaştırılıyor. Ayrıca ekipler ihtiyaca göre, temizlikten öz bakıma kadar ücretsiz Sosyal Destek Hizmeti vererek vatandaşların yüzünü güldürüyor.

İHTİYAÇ MALZEMELERİNİ TESLİM EDEREK EVİ TEMİZLEDİLER

Beyoğlu Aynalıkavak Mahallesinde oturan 58 yaşındaki diyaliz hastası Mehmet Emin Çavaş’ı telefonla arayanSosyal Market görevlileri, aldıkları gıda ve giyecek siparişinipaketleyerek evine kadar götürdü.Mehmet amcanın evini baştan aşağı temizleyen ekipler,daha sonrasaç tranşını yaparak evden ayrıldı.

FAKİRE FUKARAYA YARDIM EDİYORLAR, ÇOK GÜZEL BİR HİZMET

Sosyal Market görevlilerinin sunmuş olduğu hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Emin Çavaş,“Çok güzel bir hizmet. Fakire fukaraya yardım ediyorlar. Allah razı olsun. Sakatlara değer veriyorlar. Başta Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

&